8 Ocak 2020 Çarşamba

Castle Rock 2. Sezon - Efsane Geri Döndü! - Dizi Yorumu

Ocak 08, 2020 0 Comments
Dizi yorumu


Bir günde ikinci korku dizisi yorumum ile karşınızdayım. Bu dizide son dönemlerde izlediğim en başarılı korku dizilerinden bir tanesi. Castle Rock 1. sezonu burada yorumlamıştım. Şuradan tıklayarak ilk önce onu okumanızı tavsiye ederim. Castle Rock daha çok Stephen King hayranlarına hitap eden bir dizi olsa da aslında herkesin izleyebileceği bir yapım. Ama King kitaplarına hakim olunca izlemesi biraz daha zevkli oluyor. Bugün size yeni gelen 2. sezondan bahsedeceğim. İlk sezonu izlemeyip direk 2.sezonu da izleyebilirsiniz. Ama ben ilk sezonu da izlemenizi tavsiye ederim. Şimdiden iyi seyirler.:)

dizi yorumu
Konu:
Castle Rock dizisinin bu sezonunda Salem's Lot'a doğru yola çıkan bir anne kızın korkutucu hikayesini izliyoruz. Diziyle ilgili ne söylesem spoiler olabilir. Bu yüzden kendiniz izleyip görmelisiniz.:)

Spoilersiz yorumum:
Castle rock 2. sezon ilk sezona oranla çok daha başarılı ve sürükleyici olmuş bana göre. İlk sezonu da çok sevmiştim ama bunu çok daha zevkle izlediğimi itiraf etmeliyim. İlk 6 bölüm ilk sezondan tamamen bağımsız ilerliyor ama 7. bölümden itibaren bağlantılar kuruluyor. Sonu da çok sürprizli. Korku gerilim türünden hoşlananlar için ilaç gibi bir 2.sezon olmuş. Kesinlikle tavsiyemdir. Daha fazla film ve dizi tavsiyesi için beni takip etmeyi unutmayın. Görüşmek üzere.:)


Puanım:10/9💕


Drakula - Karanlık Koridorlarda Gezinmeye Var mısın? - Dizi Yorumu

Ocak 08, 2020 0 Comments
Dizi yorumu


Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım. Yeni iş, yoğunluk derken buraya vakit ayıramadığımın farkındayım. Ama tahmin edeceğiniz gibi dizi ve filmleri takip etmeyi asla bırakmadım. Son dönemlerde çok fazla dizi izledim ve hepsinin yorumunu buraya girmeye çalışacağım. Bugün size yorumlayacağım ilk dizi ise Netfix - BBC ortak yapımı olan Drakula dizisi. Drakula daha önce birçok filme konu olmuş özel ve korkunç bir hikaye. Kasvetli şatosunda yaşayıp insanların kanı ile beslenen vampirimiz Drakula'nın yaşadıklarını anlatan bu dizi ise benim en sevdiğim uyarlaması oldu. Dizi toplamda 3 bölümden oluşuyor ama üzülmeyin. Her bölüm ortalama 1 buçuk saat yani bölümleri izlerken film izlermiş gibi hissediyorsunuz.

Konu:
Dizi tavsiye
Dizimizin konusu yukarıda da bahsettiğim gibi Drakula'nın üzerine kurulu. Onun maceralarını anlatıyor diyebiliriz. Bildiğiniz gibi Drakula hikayesi aslında Bram Stoker tarafından yaratıldı. Yazarın kitabında verdiği o kasvetli havayı özellikle ilk bölümde çok başarılı bir şekilde yakalamışlar. Sizde izlediğinizde bana katılacaksınız eminim.:)

Spoilersiz yorumum:
Drakula dizisi ile ilgili en beğendiğim detay komedi unsurlarını ön plana çıkarmış olmalarıydı. Özellikle başrol oyuncularına bayıldım. Her ikisini de ilk kez izledim ama gerçekten çok başarılı bir iş çıkarmışlar. Drakula'yı Lucifervari bir hale sokmuşlar ve bence ortaya çok etkili bir iş çıkmış. Dizinin en beğendiğim bölümü ilk 2 bölümdü. Biraz araştırma yaptığınızda birçok insanın son bölümden memnun kalmadığını göreceksiniz. Benim içinde  aynı şeyler  geçerli ama bu dizinin başarılı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bana göre izlemesi çok keyifli bir yapımdı. Sizde bu soğuk kış günlerinde bir haftasonunuzu ayırın ve Drakula'nın kasvetli şatosunda gezintiye çıkmanın tadını çıkarın. Daha fazla dizi yorumu için blogumu takip etmeyi unutmayın. Yakında görüşürüz.:)

Fragman:





Puanım:10/8💕